در آیین اختتامیه مسابقه فرهنگی- هنری رویتاب صورت گرفت؛

انتخاب عضو سازمان دانشجویان استان مرکزی به‌عنوان دانشجوی برتر کشوری

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۸ کد : ۳۸۸۶۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آیین اختتامیه مسابقه فرهنگی- هنری رویتاب، عضو سازمان دانشجویان استان مرکزی به عنوان عضو برتر کشوری انتخاب شد.
انتخاب عضو سازمان دانشجویان استان مرکزی به‌عنوان دانشجوی برتر کشوری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: آیین اختتامیه انتخاب عضو برتر سازمان دانشجویان و مسابقه فرهنگی-هنری رویتاب همزمان با 16 آذر در سازمان مرکزی تهران برگزار شد.

وی افزود: در این آیین محمدمهدی سلیمانی دبیر کانون مهدویت و عضو شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان دانشجوی برتر در سطح کشور معرفی شد.

این مقام مسوول در پایان هدف از تاسیس سازمان دانشجویان، ایجاد زمینه  برای کشف، شکوفایی و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان و ارتقای همکاری و مشارکت آنان عنوان کرد و افزود: سازمان دانشجویان واحد استان مرکزی نیز در همین راستا زمینه هایی را برای رشد و تعالی دانشجویان در استان فراهم کرده است.