۱۹ آذرماه؛ اکران آنلاین مستند "بانو"

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۴ کد : ۳۸۸۶۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی مستند بانو بصورت آنلاین پخش می شود.
۱۹ آذرماه؛ اکران آنلاین مستند "بانو"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مستند سینمایی «بانو» به کارگردانی محمد حبیبی‌منصور و تهیه‌کنندگی واحد مستند دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان بصورت آنلاین پخش می شود.

مستند بانو روایتگر زندگی پرفراز و نشیب بانو عصمت احمدیان مادر شهیدان فرجوانی است که پس از جنگ به صورت جدی وارد فعالیت های اقتصادی و اجتماعی می شود به طوری که او امروز یکی از بانوان تاثیرگذار و الگو در اهواز است.

مستند سینمایی «بانو» پیش از این به عنوان نامزد بهترین فیلم مستند بخش «نگاه نو» سی‌و‌هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز انتخاب شده بود، فانوس نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار را نیز در کارنامه دارد.

گفتنی است؛ این مستند جمعه 19 آذرماه همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب(س)ساعت 16 از طریق لینک  http://ekranonline.ammarfilm.ir/live/55efoe برای علاقه مندان پخش می شود.