اجرای طرح "نان و پنیر و همدلی" توسط کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۳۹۰۵۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آستانه شب یلدا طرح «نان و پنیر و همدلی» توسط کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: در آستانه شب یلدا، طرح هماهنگ نان و پنیر همدلی به همت کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اجرا می شود.

وی با بیان اینکه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در نظر دارد در راستای این طرح اقدام به جمع‌ آوری کمک‌ های نقدی و غیر‌نقدی خیران برای نیازمندان نماید، افزود: در این طرح بسته های یلدایی برای نیازمندان فراهم و پس از شناسایی تقدیم آنان خواهد شد.

دارابی اضافه کرد: علاقه‌مندان به مشارکت در این طرح می‌توانند کمک‌ های نقدی خود برای تهیه اقلام مورد نظر به دفتر کانون مهر باران سازمان دانشجویان استان در دانشگاه اراک تحویل و جهت کسب اطلاعات بیشتر این طرح با شماره 32792033 و 09926997313 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: طرح جهاددانشگاهی استان استان مرکزی سازمان دانشجویان