اکران آنلاین فیلم "خانه پنجم" توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۹۱۴۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اکران آنلاین فیلم "خانه پنجم" توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، فیلم کوتاه خانه پنجم بصورت آنلاین پخش می شود.

فیلم کوتاه خانه پنجم به کارگردانی رضوانه فتحی در سال 1396 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر می‌باشد. در این فیلم علی دهقان پور، هدیه سلطانی و بهناز زحمتکش به هنرمندی پرداخته‌اند.

این فیلم داستانی از زندگی یک دختر جوانی در زمان رضاخان است که برای رسیدن به خانه چادر به سر وارد خیابان می‌شود اما ناگهان با مامورها برخورد می کند ولی مردی، فرشته نجات او می شود.

گفتنی است؛ این فیلم کوتاه به همت سازمان دانشجویان جهادانشگاهی استان مرکزی، 26 آذرماه ساعت 16 از طریق لینکhttp://ekranonline.ammarfilm.ir/live/f98486 برای علاقه مندان پخش می شود.

کلید واژه ها: فیلم فیلم کوتاه کوتاه خانه پنجم استان مرکزی