کسب رتبه اول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در استان مرکزی

۲۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۰ کد : ۳۹۱۵ معاونت آموزشی
معاون آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از کسب رتبه اول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در استان خبر داد.
کسب رتبه اول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ علی حقدادی معاون آموزشی پژوهشی مرکز در این رابطه اظهارکرد: طی ارزیابی های یکساله دفاتر کارآفرینی مراکز علمی کاربردی استان مرکزی، دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک توانست رتبه اول را در سطح استان به دست آورد.

وی با  بیان اینکه دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از سال 95 فعالیت خود را آغاز نموده است، خاطرنشان کرد: دفتر کارآفرینی این مرکز آموزشی در راستای انجام رسالت خود، اقدامات موثری به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی برای دانشجویان در طی سال جاری تدوین و اجرایی نموده است.

حقدادی افزود: در این راستا فعالیت های بسیاری در زمینه کارآفرینی و ایده پردازی شامل برپایی کارگاه ها، همایش، سمینار، تورهای کارآفرینی و انعقاد تفاهم نامه و... انجام شده است.

وی تصریح کرد: با اقداماتی که در زمینه کارآفرینی صورت گرفت دفتر کارآفرینی این مرکز آموزشی در سال گذشته و در ارزیابی سالانه جزو چهار دفتر برتر در کشور شناخته شد.

این مقام مسئول در پایان تلاش در جهت ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، توانمندسازی دانشجویان، انجام مشاوره در زمینه کارآفرینی و ... را از اهداف دفاتر کارآفرینی بیان کرد.

شایان ذکر است؛ مسئولیت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک را خانم عصمت السادات آل یاسین بر عهده دارد.