از سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

فراخوان مسابقه "دلنوشته ای به حاج قاسم" اعلام شد

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۳۹۱۸۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی مسابقه دلنوشته ای به حاج قاسم برگزار می شود.
فراخوان مسابقه "دلنوشته ای به حاج قاسم" اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت الگوی اخلاص و عمل شهید سردار سلیمانی، مسابقه دلنوشته به حاج قاسم برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این مسابقه را ثبت احساسات و الگوپذیری مردم از شهید الگوی اخلاص و عمل سردار سلیمانی بیان کرد و افزود: علاقه مندان می توانند با مراجعه به آیدی @alirezadarabi1366 و شماره واتساپ 09058045599 دلنوشته های خودرا تا پنجم دی ماه ارسال نمایند.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با اشاره به اینکه این مسابقه با موضوع زندگی، شهادت، اخلاق و رفتار و فعالیت های سردار شهید قاسم سلیمانی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: به سه نفر از برگزیدگان قاب فرش حرم مطهر رضوی اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: سردار جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سلیمانی مسابقه شهید