همزمان با دومین سالروز شهادت سردار سلیمانی؛

مسابقه «سرباز ظهور» در استان مرکزی برگزار می شود

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۳۹۴۱۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت دومین سالروز شهادت سردار سلیمانی مسابقه ای با عنوان «سرباز ظهور» برگزار می شود.
مسابقه «سرباز ظهور» در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، اظهارکرد: به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی مسابقه «سرباز ظهور» برگزار می شود.

وی اظهارکرد: این مسابقه با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، کانون تخصصی مهدویت اراک، کانون مهدویت دانشگاه اراک، کانون مهدویت دانشگاه صنعتی اراک و اندیشکده حکمت عهد برگزار می شود.

دارابی اضافه کرد: علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه باید از 8 تا 12 دی ماه روزانه یک کلیپ با موضوع سبک زندگی سربازان ظهور با الگوگیری از سبک زندگی شهید سردار سلیمانی را به واتساپ https://wa.me/qr/7XRXLLPUSLYVB1 و نام کاربری @golenarges15255 ارسال نمایند و در روز 13 دی ماه راس ساعت 16 لینک مسابقه در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: ۱۰ هدیه ۱۰۰ هزار تومانی به قید قرعه از میان افرادی که به سوالات پاسخ صحیح داده باشند اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقه کانون استان استان مرکزی مرکزی اراک مهدویت