۰۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۴ کد : ۳۹۴۶۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
مهلت ثبت نام و ویرایش اطلاعات جذب همکاری آزمونی و غیرآزمونی داوری و میانجیگری و آزمون جذب نیروهای افتخاری شورای حل اختلاف تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی اظهارکرد: آزمون داوری، میانجی گری و شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه به همت مرکز توسعه حل اختلاف و با همکاری مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار می‌ شود.

وی با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام و ویرایش اطلاعات جذب همکاری آزمونی و غیرآزمونی داوری و میانجیگری و آزمون جذب نیروهای افتخاری شورای حل اختلاف، افزود: با توجه به تعویق زمان برگزاری آزمون ها و تقاضای داوطلبان، مهلت ثبت نام در این فراخوان تمدید شده است.

صالحی بیان کرد: ثبت نام مجدد از اول تا هفتم دیماه سال جاری از طریق سایت اینترنتی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir  ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به برگزاری زمان برگزاری آزمون بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته اوایل بهمن ماه سال جاری، تصریح کرد: زمان دقیق توزیع کارت ورود به جلسه و برگزاری آزمون طی اطلاعیه رسمی اعلام خواهد شد.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: تمامی فرآیندهای مربوط به ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان و سایر موارد مرتبط از جمله اعلام نتیجه نهایی، صرفا از طریق سایت اینترنتی www.hrtc.ir انجام می شود.

کلید واژه ها: آزمون برگزاری آزمون ثبت جهاددانشگاهی زمان حل اختلاف