به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود؛

سلسله نشست های خودمراقبتی و انضباط فردی طرح کلاس آبی در استان مرکزی

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۵ کد : ۳۹۴۹۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سلسله نشست های خودمراقبتی و انضباط فردی طرح کلاس آبی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، بیان کرد: سلسله نشست های خود مراقبتی و انضباط فردی طرح کلاس آبی به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این طرح در راستای توانمندسازی و توسعه و تقویت سرمایه انسانی جهاددانشگاهی و سازمان دانشجویان دارای اهمیت می‌باشد.

غلامی افزود: این کلاس‌ها با دغدغه‌ی توسعه‌ی مهارت‌های فردی با نظر به ضرورت‌ها و ارزیابی‌های صورت گرفته شامل تجربه‌ی شغلی دانشجویی، سهیم شدن، همدلی، توجه به دیگران، پذیرش تفاوت‌ها، حل تعارضات، مهارت‌های اجتماعی، همکاری، ارتباط اجتماعی، تاب‌آوری (انعطاف)، ثبت احوالات، استفاده‌ی خردمندانه از منابع، برنامه‌ریزی و سازماندهی، تعیین هدف، یادگیری خدمات، تفکرات نقادانه، حل مسائل، تصمیم‌گیری، یادگیری و یاد گرفتن، ایمنی فردی، خود مراقبتی برگزار می شود.

وی در ادامه مدیریت استرس، سبک زندگی سالم، انضباط فردی، مدیریت احساسات، شخصیت، خودمسوولیتی، عزت نفس، خود انگیزشی، کارگروهی، مهارت‌های قابل عرضه(شاخص)، مشارکت در کارگروهی، شهروندی مسئولانه، رهبری و فعالیت‌های داوطلبانه در خدمت به جامعه را از دیگر موارد این نشست عنوان کرد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان با اشاره به اینکه این دوره‌ها زیرنظر شعب سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی به‌صورت مجازی و گسترده در سطح کشوری توسط مدرسان بومی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: اولین نشست این طرح، 8 دی ماه ساعت 13 به صورت مجازی و حضوری برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان برگزار فردی طرح جهاددانشگاهی