تمدید مهلت شرکت در مسابقه "سرباز ظهور" و "دلنوشته به حاج قاسم" در استان مرکزی

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۱ کد : ۳۹۷۳۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مهلت شرکت در مسابقه "سرباز ظهور" و "دلنوشته به حاج قاسم" در استان مرکزی تمدید شد.
تمدید مهلت شرکت در مسابقه "سرباز ظهور" و "دلنوشته به حاج قاسم" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در پی استقبال گسترده دانشجویان، مهلت شرکت در مسابقه سرباز ظهور که به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود تا 13 دی ماه جاری تمدید شد.

علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه باید از 8 تا 12 دی ماه روزانه یک کلیپ با موضوع سبک زندگی سربازان ظهور با الگوگیری از سبک زندگی شهید سردار سلیمانی را به واتساپ https://wa.me/qr/7XRXLLPUSLYVB1 و نام کاربری @golenarges15255 ارسال نمایند و در روز 13 دی ماه راس ساعت 16 لینک مسابقه در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد.

همچنین مهلت شرکت در مسابقه دلنوشته به حاج قاسم به دلیل استقبال خوب دانشجویان تا 10 دی ماه جاری تمدید شده است.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به آیدی @alirezadarabi1366 و شماره واتساپ 09058045599 دلنوشته های خودرا تا پنجم دی ماه ارسال نمایند.

گفتنی است؛ به برگزیدگان مسابقه سرباز ظهور جوایزی به رسم یادبود تقدیم می شود و به برگزیدگان مسابقه دلنوشته به حاج قاسم نیز قاب فرش حرم مطهر رضوی اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقه شرکت مسابقه شرکت ظهور دلنوشته