برپایی کارگاه آموزشی "معرفی شاخص های کلیدی مالی برای کسب و کارهای نوپا" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۰ کد : ۳۹۷۴۷ معاونت آموزشی
کارگاه آموزشی معرفی شاخص های کلیدی مالی برای کسب و کارهای نوپا در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی معرفی شاخص های کلیدی مالی برای کسب و کارهای نوپا به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه با مشارکت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و دفتر فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بصورت مجازی برگزار شد.

مهتاب عشقی عراقی مدیر مرکز مشاوره کسب و کار و خدمات کارآفرینی کارنمایان کارآفرین در این کارگاه آموزشی با اشاره به اینکه یک کسب و کار نوپا برای موفقیت به چیزی بیشتر از یک ایده فوق العاده نیاز دارد، افزود: فاکتورهایی نظیر زمان، نظم، انگیزه، ازخودگذشتگی و مهمتر از همه، بودجه مناسب از جمله مواردی است که باید به آنها دقیق و صحیح اندیشید.

وی همچنین در مورد مراحل تامین مالی در استارت آپ ها و ستون های اصلی برای کسب و کارهای نوپا مطالبی را بیان کرد.

گفتنی است؛ سلسله کارگاه های آموزشی مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی مرکز آموزش عملی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با هدف توسعه روحیه کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار برگزار می شود.

کلید واژه ها: کسب کسب کارهای مرکز کارهای نوپا جهاددانشگاهی کارگاه کارگاه آموزشی