در جهاد دانشگاهی ساوه برگزار شد؛

کارگاه حقوق مشتری و فروشنده

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۳۹۹۶ معاونت آموزشی
به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی حقوق مشتری و فروشنده در روز یک شنبه مورخ ۲۵ آذر با حضور دانشجویان و فراگیران مرکز جهاددانشگاهی ساوه برگزار گردید
کارگاه حقوق مشتری و فروشنده

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی حقوق مشتری و فروشنده در روز یک شنبه 25 آذر با حضور دانشجویان و فراگیران مرکز جهاددانشگاهی ساوه برگزار گردید.

در این کارگاه مرتضی سعیدی رئیس اتاق اصناف ساوه و عضو شورای اسلامی شهر ساوه برخورد خوب با مشتری، اخلاق نیکو، صداقت در گفتار و رفتار، رعایت انصاف، عدم کم فروشی و عرضه کالای فاقد کیفیت لازم و قیمت گران را نیز از شاخصه های فروشندگان صنوف و بازاریان برشمرد.

وی افزود: بالغ بر 15 هزار واحد صنفی در قالب 33 اتحادیه در شهرستان ساوه مشغول به فعالیت هستند که عمده ترین صنوف فعال در این شهرستان توزیعی و سپس خدماتی است .

قاضی سعیدی سپس به پژوهشهای صورت گرفته در خصوص قاچاق کالا و آسیبهای آن بر صنوف و مشتریان اشاره نمود که این موضوع همت همه مسئولین و مردم را می طلبد.