به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد؛

رویداد دیدار "معرفی حمایت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی"

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۷ کد : ۴۰۰۹۷ معاونت آموزشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز نوآوری کسب وکارهای اینترنتی با مشارکت دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و دفتر فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، رویداد دیدار معرفی حمایت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی برگزار شد.

جمعی از دانشجویان رشته IT مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با شرکت در رویداد دیدار معرفی حمایت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، از نزدیک با فعالیت های این اداره آشنا شدند.

شایان ذکر است؛ آشنایی با مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی، آشنایی با محیط واقعی کار و روند جریان کار، آشنایی با مسائل و موضوعات شغل مورد نظر و ایجاد انگیزه دانشجویان برای فعالیت در حوزه شغل مرتبط با رشته تحصیلی و تحول آفرینی از جمله اهداف این رویداد بود.