در پنجمین روز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم نامه سه جانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۷ کد : ۴۰۰۹۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
جهاد دانشگاهی استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی، تفاهم نامه همکاری سه جانبه منعقد کردند.
انعقاد تفاهم نامه سه جانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی در خصوص این تفاهم نامه، گفت: رییس شورای شهر و شهردار اراک در پنجمین روز از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی از این نمایشگاه که در بوستان گفتگو تهران برگزار شد بازدید کردند.

وی اظهارکرد: این نمایشگاه بسیار مورد توجه آنان قرار گرفت به طوری که حدود ۵ ساعت در این نمایشگاه حضور داشته و با توانمندی های واحدهای مختلف جهاددانشگاهی بویژه در حوزه هایی که می تواند در مدیریت شهری موثر باشد، آشنا شدند.

غفاری زاده اضافه کرد: بر اساس این تفاهم نامه جهاددانشگاهی در بخش هایی که توانمندی های لازم وجود داشته باشد، به شهرداری و شورای شهر اراک کمک خواهد کرد.

به گفته وی، بر این اساس پروپوزال های مربوطه توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی در کمیسیون های مختلف شورای شهر ارایه و پس از تصویب، اجرایی می شود.

منبع: ایسنا مرکزی