راه اندازی پویش خدمت جهادی به یاد سردار دلها توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۶ کد : ۴۰۱۵۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت دومین سالروز شهادت سردار سلیمانی و به همت کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، پویش جذب نیروی اردوی جهادی مناطق محروم راه اندازی شد.
راه اندازی پویش خدمت جهادی به یاد سردار دلها توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: همزمان با سالروز شهادت سردار دلها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از دانشجویان، پزشکان و پرستاران با هدف اردوی جهادی مناطق محروم شهر اراک با افتخار دعوت به همکاری می شود.

دارابی اضافه کرد: دوستداران سردار حاج قاسم می توانند جهت پیوستن به این پویش و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتساپ 09926997313 پیام ارسال نمایید.

به گفته وی؛ کانون مهر باران با هدف محرومیت‌زدایی از جامعه و ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جهاددانشگاهی در حال فعالیت می باشد و با ایجاد همبستگی‌های اجتماعی با اولویت جامعه دانشگاهی به محرومین جامعه یاری می رساند.

کلید واژه ها: جامعه جهاددانشگاهی قاسم حاج هدف سردار