در مراسم حسینیه مجازی دانشجویان ایران مطرح شد؛

حضرت فاطمه(س)؛ افتخاری برای بشریت/جامعه اسلامی از شخصیت ام ابیها(س) الگوبرداری کند

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۵ کد : ۴۰۲۹۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) و دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، حسینیه مجازی دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری موسسه فرهنگی هنری شهد شهود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ حجت الاسلام منتظری از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم در خصوص ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) و شخصیت حاج قاسم سلیمانی سخنانی ایراد کرد.

وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) افتخاری برای بشریت است و باید از شخصیت آن حضرت الگوبرداری کرد، اضافه کرد: زنان با تاسی از حضرت زهرا(س) سعادت دنیا و آخرت خود را تضمین کنند.

وی افزود: شخصیت برجسته حضرت فاطمه(س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی(ص) ام ابیها لقب گرفتند، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی است.

در این مراسم پس از قرائت قرآن توسط استاد محمدرضا عسگری قاری ممتاز کشوری، مداحان اهل بیت(ع) در رثای بانوی دو عالم حضرت فاطمه(س) مدیحه سرایی و مرثیه خوانی کردند. گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز از مراسم جانبی این محفل معنوی بود.