۲۱ دی ماه؛ برگزاری دومین نشست "کلاس آبی" با موضوع خودمراقبتی در استان مرکزی

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۵ کد : ۴۰۳۹۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
۲۱ دی ماه؛ برگزاری دومین نشست "کلاس آبی" با موضوع خودمراقبتی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت:  دومین جلسه از سلسله نشست های کلاس آبی با موضوع خودمراقبتی و انضباط فردی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی استفاده‌ خردمندانه از منابع، برنامه ‌ریزی و سازماندهی، تعیین هدف، یادگیری خدمات، تفکرات نقادانه، حل مسائل، تصمیم‌ گیری، یادگیری و یاد گرفتن، ایمنی فردی، خودمراقبتی، مدیریت استرس، سبک زندگی سالم، انضباط فردی، مدیریت احساسات، شخصیت، خود مسوولیتی، عزت نفس، خود انگیزشی، کارگروهی، مهارت‌ های قابل عرضه و ... را از جمله اهداف نشست کلاس های آبی بیان کرد.

غلامی اظهارکرد: دومین جلسه نشست کلاس آبی با موضوع خودمراقبتی و انضباط فردی، سه شنبه 21 دی ماه ساعت 14 با حضور رضوان پورمحمدی ارشد مشاوره خانواده از طریق لینک www.roytab.ir /w/d/95 برگزار می شود.