در همایش کارآفرینی، مهارت و اشتغال ؛

تقدیر از دفتر کارآفرینی مرکز جهاد دانشگاهی اراک و کارآفرینان برتر استان

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۷ کد : ۴۰۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
تقدیر از دفتر کارآفرینی مرکز جهاد دانشگاهی اراک و کارآفرینان برتر استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، همزمان با هفته پژوهش از مسعود شهرجردی ریاست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک و دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به پاس فعالیت های یکساله و کسب رتبه اول در بین مراکز علمی کاربردی استان مرکزی تقدیر به عمل آمد.

بر اساس این گزارش؛ در همایش کارآفرینی، مهارت و اشتغال که با حضور مرتضی پرهیزکار رئیس سابق سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی کشور، مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، کارآفرینان برتر استان و جمعی از دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان برگزار شد.

در پایان این  مراسم مسعود شهرجردی رییس دفتر کارآفرینی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، علیرضا حاج علی بیگی رییس دفتر کارآفرینی علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک و رضا شریفیان رییس دفتر کارآفرینی علمی کاربردی هپکو اراک به عنوان دفاتر برتر استان مرکزی مورد تقدیر قرار گرفتند.

عصمت السادات آل یاسین، میلاد میثمی و عاطفه بازجو نیز به ترتیب به عنوان مسئولان برتر دفاتر کارآفرینی مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، فرهنگ و هنر اراک و هپکو اراک تجلیل شدند.

همچنین در این مراسم از مجید حیدری به عنوان مدرس کارآفرین برتر و از حمیدرضا نجفی و مریم ابراهیمی به عنوان دانشجوی کارآفرین برتر تقدیر شد.

تقدیر از تیم‌های برتر استارت آپ مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک بخش دیگری از این مراسم بود.

شایان ذکر است؛ دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از سال 1395 فعالیت خود را آغاز نموده و هر ساله رتبه های برتر کشوری و استانی را کسب کرده است.