دومین نشست "کلاس آبی" در استان مرکزی برگزار شد/ خودمراقبتی؛ نخستین راه دستیابی به جامعه سالم

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۴۰۴۹۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دومین نشست از سری نشست های کلاس آبی به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ رضوان پورمحمدی کارشناس ارشد مشاوره خانواده در دومین نشست از سری نشست های کلاس آبی در خصوص مباحث خود مراقبتی و انضباط فردی مباحثی بیان کرد.

وی مهمترین دستاورد تقویت خودمراقبتی و انضباط فردی را شامل ایجاد احساس شادی و آرامش، افزایش اعتماد به نفس و افزایش انگیزه موفقیت عنوان کرد.

پورمحمدی با اشاره به اینکه خودمراقبتی نخستین راه دستیابی به جامعه سالم است، افزود: مدیریت استرس، سبک زندگی سالم، انضباط فردی، مدیریت احساسات، عزت نفس از جمله عوامل موثر خودمراقبتی و انضباط فردی به شمار می رود.

گفتنی است؛ سلسله نشست های کلاس آبی با موضوع خودمراقبتی و انضباط فردی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکز در حال برگزاری است.