برگزاری آزمون شناسایی و استعدادیابی کارکنان بانک رفاه کارگران توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۴۰۵۵۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری آزمون شناسایی و استعدادیابی کارکنان بانک رفاه کارگران استان به همت این معاونت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: آزمون شناسایی و استعدادیابی کارکنان بانک رفاه کارگران استان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون با هدف شناسایی و استعدادیابی کارکنان شایسته جهت احراز شغل مدیریت و معاونت های شعب استان بانک رفاه کارگران استان مرکزی برگزار شد.

صالحی با بیان اینکه مدیریت منابع انسانی شامل شناسایی، انتخاب، استخدام و تربیت و پرورش نیروهای انسانی به منظور دستیبابی به اهداف سازمان است، افزود: مدیریت صحیح منابع انسانی می تواند باعث کاهش هدر رفت تمامی منابع  شود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: آزمون مذکور جمعه، 24 دی ماه به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بصورت آنلاین برگزار شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی منابع آزمون انسانی مدیریت