اکران مستند "زنان جبهه شمالی" به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۴۰۷۲۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مستند زنان جبهه شمالی به مناسبت سالروز میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن بصورت آنلاین پخش می شود.
اکران مستند "زنان جبهه شمالی" به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه سالروز ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، مستند زنان جبهه شمالی به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان پخش می شود.

مستند زنان جبهه شمالی برنده لوح افتخار دوازدهمین جشنواره مردمی عمار به کارگردانی محمد مجیدپور، ماجرای اعزام ۲۲۰ نفر از زنان گیلانی به هویزه برای کار در آشپزخانه است.

این مستند مربوط به زنان پشتیبان جنگ در شهر رودسر است که وقتی جنگ شروع شد مانند همه مناطق دیگر کشور که درگیر جنگ شده بودند، با این جریان همراه شد. در رودسر هم مانند سراسر ایران همه بخش‌ های مختلف برای مقابله با دشمن همکاری کردند.

گفتنی است؛ این فیلم کوتاه به همت سازمان دانشجویان جهادانشگاهی استان مرکزی، جمعه اول بهمن ماه ساعت16 از طریق لینکhttps://ekranmardomi.ir/live/xcvxc/54af56 برای علاقه مندان پخش می شود.