در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک ؛

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی برگزار شد

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۹ کد : ۴۰۸۰ معاونت آموزشی
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، همزمان با هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برپا شد.

وجیه الله پارسا عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دبیر شورای پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با تبریک هفته پژوهش، تصریح کرد: مقوله پژوهش در توسعه همه‌ جانبه نقش برجسته و انکارناپذیر دارد که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ ها دانست.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت پژوهش، یک هفته از نیمه دوم آذر ماه به عنوان هفته پژوهش و فناوری نامگذاری شده است و به این مناسبت هر ساله برنامه‌ های متعددی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار می شود.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد:: به همین منظور نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی همزمان با هفته پژوهش شامل دستاورهای پژوهشی دانشجویان مرکز آموزش عالی علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برپا شده است.

گفتنی است؛ نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی از 27 تا 29 آذرماه از ساعت 14 الی 18 در مرکز آموزش  علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برای بازدید عمومی برپاست.