۵ الی ۱۰ بهمن ماه؛

ثبت‌نام دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز می شود

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۰۸۱۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام پذیرفته‌شدگان در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز می شود.
ثبت‌نام دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این رابطه، افزود: ثبت نام پذیرفته شدگان این مرکز آموزشی در 18 کدرشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته آغاز می شود.

وی اظهارکرد: زمان ثبت نام مرکز آموزش علمی کاربردی برای نیمسال دوم تحصیلی 1400 از پنجم تا دهم بهمن ماه صورت می پذیرد.

پارسا در ادامه حقوق، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی، مدیریت کسب و کار، تربیت مربی پیش دبستانی، مهندسی فناوری معماری طراحی و نوسازی بافت های فرسوده، مهندسی فناوری اطلاعات و طراحی گرافیک را از رشته های کارشناسی این مرکز آموزشی عنوان کرد.

این مقام مسوول در پایان رشته های کاردانی را شامل کاردانی فنی اینترنت و شبکه های گسترده، کاردانی فنی شهرسازی، مدیریت کسب و کار، امور بانکی، امور فرهنگی، طراحی گرافیک، تربیت مربی پیش دبستانی، دوخت و تکنولوژی لباس و روابط عمومی و مدیریت امور اداری بیان کرد.

شایان ذکر است؛ علاقمندان می توانند جهت مشاوره و ثبت نام در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به نشانی اراک، انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی مراجعه و یا با شماره تلفن۳۴۱۷۲۰۰۴-۰۸۶ تماس حاصل نمایند.