با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

تقدیر از هنرمند استان مرکزی در جشنواره ملی کتابت قرآن

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۰۸۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سیدمهرداد مهرابی هنرمند محلاتی و دانشجوی دانشگاه پیام نور محلات در جشنواره ملی کتابت قرآن کریم در رشته خط شکسته در سطح کشور شایسته تقدیر شد.
تقدیر از هنرمند استان مرکزی در جشنواره ملی کتابت قرآن

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی کتابت قرآن کریم همراه با معرفی برگزیدگان و اهدای جوایز این جشنواره سوم بهمن هم‌زمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه الزهرا(س) و روز مادر و زن با حضور جمعی از مسوولان کشوری و اعضای هیئت داوران جشنواره در سالن اجتماعات خبرگزاری ایکنا برگزار شد.

این مراسم همزمان با تهران، به صورت آنلاین در 10 استان شامل استان مرکزی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، مازندران، فارس، اصفهان، یزد، بوشهر، کرمانشاه و همدان با حضور معاونان فرهنگی این واحدهای استانی برگزار و از نفرات برگزیده تجلیل شد.

در این مراسم سیدمهرداد مهرابی هنرمند محلاتی و دانشجوی دانشگاه پیام نور محلات در جشنواره ملی کتابت قرآن کریم در رشته خط شکسته در سطح کشور شایسته تقدیر شد که با حضور مجتبی غلامی معاون فرهنگی و علیرضا دارابی مدیر سازمان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در اراک از وی تقدیر به عمل آمد.