۹ بهمن ماه؛ برگزاری سومین نشست "کلاس آبی" در استان مرکزی/پخش از سامانه رویتاب

۰۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۰۹۱۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست مجازی با موضوع تیپ شناسی شخصیت از سری نشست های کلاس آبی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۹ بهمن ماه؛ برگزاری سومین نشست "کلاس آبی" در استان مرکزی/پخش از سامانه رویتاب

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان در این باره، گفت: سومین نشست مجازی با موضوع تیپ شناسی شخصیت از سری کلاس های آبی با حضور سپیده قدیمی ارشد روانشناسی عمومی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: برنامه ‌ریزی و سازماندهی، تعیین هدف، یادگیری خدمات، تفکرات نقادانه، حل مسائل، تصمیم‌ گیری، یادگیری و یاد گرفتن، ایمنی فردی، خودمراقبتی، مدیریت استرس، سبک زندگی سالم، انضباط فردی، مدیریت احساسات، شخصیت، خود مسوولیتی، عزت نفس، خود انگیزشی، کارگروهی، مهارت‌ های قابل عرضه از جمله اهداف نشست کلاس های آبی است.

غلامی اضافه کرد: این نشست شنبه، 9 بهمن ماه راس ساعت 18 از طریق سامانه رویتابhttps://www.roytab.ir/w/d/117 برای علاقه مندان پخش می شود.

کلید واژه ها: نشست یادگیری مدیریت آبی کلاس شخصیت