کسب رتبه برتر کشوری توسط شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۰ کد : ۴۰۹۴۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از کسب رتبه شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان خبر داد.
کسب رتبه برتر کشوری توسط شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در دی ماه سال جاری رتبه برتر را در بین شعب سراسر کشور کسب کرد.

وی افزود: شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سال 1384 در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان راه اندازی شده و  هم اکنون با 12 کانون کتاب خوانی، قرآن و عترت، گردشگری، ایران شناسی، فیلم و عکس، تانیان، ایران شناسی، مهدویت، محیط زیست، تئاتر، رسانه، کارآفرینی و مهرباران با بیش از 700 نفر عضو از دانشجویان دانشگاه های استان مشغول فعالیت است.

غلامی در ادامه ایجاد زمینه های شناسایی، شکوفایی و اعتلای استعدادهای فرهنگی، هنری، اجتماعی  علمی و ورزشی و...، تقویت و مشارکت دانشجویان در  انجام فعالیت های گروهی و تقویت روحیه جمع گرایی را از جمله اهداف فعالیت سازمان دانشجویان عنوان کرد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان از تلاش های مدیر و دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: فرهنگی جهاددانشگاهی استان دانشجویان سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی سازمان شعبه