درخشش خبرنگاران ایسنا و ایکنای استان مرکزی در جشنوار ابوذر

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۰ کد : ۴۱۰۸۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دومین دوره جشنواره ابوذر در استان مرکزی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد و خبرنگاران ایسنا وایکنای استان با کسب رتبه های برتر در این جشنواره خوش درخشیدند.
درخشش خبرنگاران ایسنا و ایکنای استان مرکزی در جشنوار ابوذر

به گزارش  روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آبین اختتامیه دومین دوره جشنواره ابوذر در استان مرکزی که امروز دوشنبه ۱۱ بهمن ماه، با حضور جمعی از مسئولان و اهالی رسانه استان در فرهنگسرای آئینه اراک برگزار شد، برگزیدگان در بخش های مختلف معرفی و تقدیر شدند.

شقایق ابراهیمی خبرنگار ایسنای استان مرکزی در بخش گزارش در حوزه مطالبه کارآمدی و همچنین در حوزه آسیب های اجتماعی و مطالبه گری در  بخش تیتر، رتبه برتر را کسب کرد.

همچنین مریم روشن خبرنگار ایکنای مرکزی در حوزه امید و نشاط در بخش مصاحبه رتبه نخست جشنواره ابوذر را از آن خود کرد.

گفتنی است؛ جشنواره رسانه ای ابوذر یکی از بزرگترین رویدادهای رسانه ای در استان است. این جشتواره  در ۱۱ قالب «خبر»، «مصاحبه»، «گزارش»، «تیتر»، «یادداشت»، «کاریکاتور»، «مستند کوتاه»، «کلیپ»، «موشن گرافیک»، «اینفوگرافیک» و «عکس» برگزار شد.

منبع: ایسنا مرکزی