از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی؛

آزمون تامین نیروی انسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار می شود/۱۲ بهمن؛ آغاز ثبت نام متقاضیان

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۱۰۹۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون تامین نیروی انسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی  استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، اظهارکرد: آزمون تامین نیروی انسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان شرکت در این آزمون می توانند از 12 الی 20 بهمن ماه با مراجعه به سامانه www.hrtc.ir نسبت به مشاهده شرایط و ثبت نام اقدام نمایند، افزود:  ثبت‌نام این آزمون از ساعت 20 امشب دوازدهم بهمن ماه آغاز می شود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان ادامه داد: در این آزمون بیش از 200 نفر از فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی جذب و به کارگیری خواهند شد.

به  گفته وی؛ آزمون تامین نیروی انسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی روز جمعه، ۱۳ اسفند ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در  استان مرکزی برگزار می‌شود.