معرفی برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "نگرشی کوتاه بر زندگانی حضرت فاطمه زهرا(س)"

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۸ کد : ۴۱۰۹۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی نگرشی کوتاه بر زندگانی حضرت فاطمه زهرا(س) معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: مسابقه کتابخوانی نگرشی کوتاه بر زندگانی حضرت فاطمه زهرا(س) همزمان با ولادت آن حضرت برگزار شد.

وی افزود: این مسابقه کتابخوانی با هدف ارتقای سطح آگاهی دانشجویان با سیره حضرت فاطمه(س) و ترویج سبک آن حضرت برگزار شد.

غلامی اضافه کرد: در این مسابقه دانشجویانی از دانشگاه های تهران، پیام نور بروجن، آزاد اراک، دانشگاه مسجد سلیمان، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، پیام نور تبریز، دانشگاه خرمشهر، دانشگاه شیراز، دانشگاه کرمان، دانشگاه کرمانشاه، دانشگاه کرج، دانشگاه تبریز، دانشگاه اراک، دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری خوی شهر ماکو و دانشگاه سمنان شرکت کردند.

این مقام مسوول در پایان یادآورشد: از میان افراد شرکت کننده، به قید قرعه ساره فضلی از دانشگاه آزاد اراک، ریحانه نیک منش از دانشگاه خلیج فارس بوشهر و عماد یوسفی از دانشگاه کرمانشاه بعنوان برگزیدگان مسابقه معرفی شدند.

کلید واژه ها: دانشگاه مسابقه اراک کتابخوانی