۱۶ بهمن ماه؛ برگزاری وبینار تخصصی "جایگاه زن در جامعه و خانواده" در استان مرکزی

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۳ کد : ۴۱۱۴۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
وبینار تخصصی با موضوع جایگاه زن در جامعه و خانواده به همت دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۱۶ بهمن ماه؛ برگزاری وبینار تخصصی "جایگاه زن در جامعه و خانواده" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، نشست تخصصی با موضوع جایگاه زن در جامعه و خانواده به همت دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: زنان در خانواده و جامعه نقش اساسی بر عهده دارند چنانچه در آموزه های اسلامی به آن اشاره شده است.

غلامی افزود: این نشست با حضور دکتر سعید حسنی استاد حوزه و دانشگاه، اشرف جواهری مشاوره نمایندگی ولی فقیه در استان در امور بانوان و دکتر فاطمه غنی پور عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گفته این مقام مسوول؛ این وبینار روز شنبه، 16 بهمن ماه ساعت 11:30 صبح در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار و از طریق سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir/w/d/129 برای علاقه مندان پخش خواهد شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی خانواده جامعه