۱۶ بهمن؛ برپایی چهارمین نشست "کلاس آبی" توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۶ کد : ۴۱۱۹۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
چهارمین جلسه کلاس آبی با موضوع تیپ شناسی شخصیت به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: چهارمین جلسه از سلسله نشست های کلاس آبی با موضوع تیپ شناسی شخصیت با حضور استاد سپیده قدیمی ارشد مشاوره خانواده برگزار می شود.

وی اضافه کرد: سبک زندگی سالم، انضباط فردی، مدیریت احساسات، شخصیت، خودمسوولیتی، عزت نفس، خود انگیزشی، کارگروهی، مهارت‌ های قابل عرضه و ... از جمله اهداف نشست کلاس های آبی است.

غلامی افزود: این نشست به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی روز شنبه، 16 بهمن ماه ساعت 18 از سامانه رویتاب به نشانیwww.roytab.ir/w/d/128 پخش خواهد شد.

به گفته وی؛ در چهارمین نشست کلاس آبی به بررسی اینکه کدام تیپ های شخصیتی می توانند در ازدواج با یکدیگر موفق باشند می پردازد.