به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی انجام می شود؛

اجرای پویش همگانی قرائت "زیارت آل یاسین" در استان مرکزی

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۹ کد : ۴۱۲۸۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
پویش همگانی قرائت زیارت آل یاسین به مناسبت نیمه شعبان به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا می شود.
اجرای پویش همگانی قرائت "زیارت آل یاسین" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: پویش سراسری و همگانی قرائت زیارت آل یاسین با محوریت توسل به امام زمان(عج) به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اجرا می شود.

وی اظهارکرد: این پویش با هدف توسل به حضرت ولیعصر(عج) از امروز، 18 بهمن تا روز جمعه 27 اسفندماه مصادف با سالروز ولادت حضرت قائم(عج) و نیمه شعبان به مدت چهل روز اجرا می شود.

دارابی خاطرنشان کرد: با اجرای این پویش همگانی، تمامی علاقه مندان و ارادتمندان به حضرت ولیعصر(عج) می توانند جهت عرض ارادت به ساحت ملکوتی آن حضرت، زیارت آل یاسین را قرائت و جهت ثبت نام در این پویش به شماره واتساپ 09058045599 پیام ارسال نمایند.

به گفته وی؛ زیارت آل یاسین از زیارت نامه های مشهور امام زمان(عج) است که ثواب و فضایل زیادی دارد و سراسر از سلام و درود به خاندان پیامبر اکرم(ص) می باشد.

برای قرائت زیارت آل یاسین اینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: پویش زیارت آل یاسین حضرت ولیعصر عج