با عنوان "نقش جوانان در تحقق اهداف جهاد تبیین"؛

نشست "فردای انقلاب" در استان مرکزی برگزار می شود

۰۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۴۱۷۰۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، نشست فردای انقلاب با موضوع "نقش جوانان در تحقق اهداف جهاد تبیین" برگزار می شود.
نشست "فردای انقلاب" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: نشست نقش جوانان در تحقق اهداف جهاد تبیین به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان بصورت مجازی برگزار می شود.

وی افزود: با توجه به رویکرد اصلی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که بر آسیب‌ شناسی گذشته و نگاه امیدوارانه به آینده مبتنی است، در طرح فردای انقلاب، به بررسی و تحلیل چشم‌ انداز و افق‌ های آینده انقلاب اسلامی پرداخته خواهد شد.

غلامی اضافه کرد: این نشست با حضور آیت الله سید احمد میرمهدی رییس حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک امروز، 2 اسفند ماه ساعت 11 صبح از طریق سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir /w/d/160 برای علاقه مندان پخش می شود.

کلید واژه ها: انقلاب جهاددانشگاهی مرکزی جهاد