تقدیر رییس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۲ کد : ۴۱۷۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی از برنامه ریزی و اجرای بسیار مطلوب و مناسب کلاس های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، اظهارکرد: رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی از برنامه ریزی و اجرای بسیار مطلوب و مناسب کلاس های مرکز اموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک قدردانی کرد.

وی افزود: با توجه به شروع نیمسال تحصیلی دوم 1401- 1400 و بررسی های انجام شده و گزارش کلاس های مجازی در استان، وضعیت این مرکز در هفته اول سال تحصیلی از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان بسیار مطلوب و مناسب ارزیابی شد.

پارسا خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام ستاد کرونا در راستای حفظ سلامت دانشجویان، کلاس های این ترم تحصیلی دانشجویان بصورت مجازی و کلاس های عملی به صورت حضوری با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار می شود.

به گفته وی؛ در حال حاضر ۴۷۰ دانشجو در 18 کدرشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول فعالیت است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک علمی کاربردی استان مرکزی