نشست تخصصی "راهکارهای توسعه فرهنگ پوشاک ایرانی اسلامی" در استان مرکزی برگزار می شود

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۹ کد : ۴۱۸۶۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست تخصصی راهکارهای توسعه فرهنگ پوشاک ایرانی اسلامی به همت دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: نشست تخصصی راهکارهای توسعه فرهنگ پوشاک ایرانی اسلامی به همت معاونت فرهنگی، سازمان دانشجویان، دفتر مطالعات فرهنگی و دبیرخانه اولین جشنواره ملی تخصصی پوشاک نوجوانان در برگزار می شود.

وی اظهارکرد: این نشست با سخنرانی مهندس قربانی رییس دانشکده فنی و حرفه ای دختران اطهر، احمدی کارشناس فرهنگی،یانی دبیر اجرایی جشنواره و سمیعی کارشناس علمی جشنواره همراه خواهد بود.

غلامی در پایان اشاره کرد: نشست تخصصی راهکارهای توسعه فرهنگ پوشاک ایرانی اسلامی یکشنبه، 8 اسفندماه بصورت زنده از طریق سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir /w/d/170 ساعت 12:30 پخش خواهد شد.