۹ اسفندماه؛ بررسی "نقش کوچینگ در صنعت گردشگری" در استان مرکزی

۰۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۰ کد : ۴۱۸۷۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران با همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی، نقش کوچینگ در صنعت گردشگری برگزار می شود.
۹ اسفندماه؛ بررسی "نقش کوچینگ در صنعت گردشگری" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به ششمین دوره سلسله نشست های چشم انداز صنعتی گردشگری در ایران، اظهارکرد: در همین راستا نشست نقش کوچینگ در صنعت گردشگری در استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: ششمین دوره از سلسله نشست‌ های چشم‌ انداز صنعت گردشگری در ایران به همت مرکز گردشگری و سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می‌ شود.

غلامی افزود: این نشست با حضور پرستو احمدی مدیر آموزشگاه جاده ابریشم و رضا حسینی مدرس گردشگری جاده ابریشم روز دوشنبه، 9 اسفندماه ساعت 17 از طریق سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir /w/d/169  برای علاقه مندان پخش می شود.

کلید واژه ها: گردشگری نشست جهاددانشگاهی ایران فرهنگی