برگزاری نشست هم اندیشی مسوولان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه اراک

۰۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۲ کد : ۴۱۸۸۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم اندیشی معاون فرهنگی و مدیر سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مدیر سازمان انتشارات دانشگاه اراک برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی مسوولان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هم اندیشی با حضور مجتبی غلامی معاون فرهنگی، محسن خدیمی مدیر سازمان انتشارات و دکتر محسن نصرآبادی مدیر سازمان انتشارات دانشگاه اراک برگزار شد.

در این نشست صمیمانه پیشنهاداتی در خصوص تعامل بیشتر دانشگاه ها جهت چاپ و فروش کتاب از هر دو طرف مطرح شد.

گفتنی است؛ سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی با توجه به تجربیات گسترده و سابقه طولانی این نهاد در زمینه چاپ و انتشار کتب علمی، دانشگاهی و در راستای ایجاد تشکیلات مناسب به منظور تألیف، ترجمه و انتشار کتب، نشریات، نتایج تحقیقات علمی، فرهنگی و تولید مواد کمک آموزشی فعالیت می نماید.

کلید واژه ها: سازمان انتشارات چاپ فرهنگی