به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان انجام می شود؛

رونمایی کتاب "۷۲ سردار" در استان مرکزی

۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۴۲۰۵۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از رونمایی کتاب ۷۲ سردار به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان خبر داد.
رونمایی کتاب "۷۲ سردار" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه تصریح کرد: در تازه ترین رونمایی کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان از کتاب 72 سردار روز سه شنبه، 17 اسفندماه رونمایی می شود.

وی با اشاره به اینکه کتاب 72 سردار اولین تولید فرهنگی سازمان دانشجویان در عرصه کتاب می باشد، افزود: این کتاب با موضوع جان نامه های دلسوختگان برای امام حسین(ع) و هفتاد و دو تن از یاران باوفایش توسط جمعی از دانشجویان در ماه محرم نگاشته شده است.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت خرید و دریافت کتاب از طریق Mahdi313u @ اقدام و یا با شماره 09019812765 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: کتاب دانشجویان جهاددانشگاهی فرهنگی