۱۵ اسفندماه؛ دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۲۰۸۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
زمان برگزاری آزمون استخدامی تامین نیروی انسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کارت ورود به جلسه اعلام شد.
۱۵ اسفندماه؛ دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بصورت اینترنتی در سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر شد.

وی افزود: به منظور ایجاد شرایط مناسب جهت حضور داوطلبان در آزمون و بر اساس هماهنگی به عمل آمده با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، زمان برگزاری آزمون روز چهارشنبه، ۱۸ اسفندماه جاری تعیین شده و کارت ورود به جلسه نیز از امروز، یکشنبه ۱۵ اسفندماه بر روی پروفایل داوطلبان قابل دسترس می باشد.

صالحی اضافه کرد: داوطلبان می بایست با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhrtc.ir کارت ورود به جلسه را تهیه و در روز آزمون آن را به همراه داشته باشند.

کلید واژه ها: آزمون کارت ورود جلسه جهاددانشگاهی داوطلبان