رقابت ۱۸۰۰ شرکت کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی قوه قضائیه

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۲ کد : ۴۲۲۶۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از حضور ۱۸۰۰ شرکت کننده استان در آزمون استخدامی قوه قضاییه خبر داد.
رقابت ۱۸۰۰ شرکت کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی قوه قضائیه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه همزمان با سراسر کشور به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در آزمون استخدامی قوه قضائیه 1800نفر از استان مرکزی برای تصاحب 219 شغل شرکت کردند، افزود: حدود 9600 نفر از افراد واجد شرایط در سراسر کشور در دادگستری استخدام خواهند شد.

صالحی ادامه داد: پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی دادگستری، پس از طی مراحل آزمون، مصاحبه و گزینش به استخدام پیمانی دادگستری کل استان در می آیند.

به گفته وی؛  نتایج آزمون استخدامی  کادر اداری قوه قضائیه از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhrtc.ir اعلام می گردد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی استان مرکزی جهاددانشگاهی قوه قضائیه