به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد؛

تجلیل از خانواده جوان ترین شهید اراک همزمان با روز بزرگداشت شهدا

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۰ کد : ۴۲۳۷۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از خانواده جوان ترین شهید اراک تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از خانواده جوان ترین شهید اراک همزمان با روز بزرگداشت شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با 22 اسفند روز گرامیداشت شهدا و در آستانه سالروز میلاد باسعادت حضرت علی اکبر(ع) از خانواده جوان ترین شهید شهر اراک، شهید محمدرضا داوودآبادی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان  و مجموعه فرهنگی شهد شهود مسجد امام رضا(ع) تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم حاج علیرضا داوودآبادی یکی از جانبازان و فرماندهان دفاع مقدس در خصوص شهدا و مقام شهید و وظیفه نسل جوان در پاسداشت آرمان های والای شهدا به ایراد سخنرانی پرداخت.

در ادامه سید محمدجواد سجادی یکی از شعرای جوان استان مرکزی در خصوص مقام والای شهید شعر سرود و حاج مرتضی پیرایش مداح اهل بیت(ع) در این مراسم به مناسبت روز جوان مدیحه سرایی کرد.