برگزاری اولین نشست شورای تخصصی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال جدید

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۸ کد : ۴۲۷۴۷ معاونت فرهنگی
اولین نشست شورای فرهنگی با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان و مدیران حوزه مربوطه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این دیدار ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، گزارشی از اقدامات انجام شده توسط حوزه های مختلف فرهنگی را ارائه کرد.

وی به نقاط ضعف و قوت فعالیت های فرهنگی انجام گرفته اشاره کرد و افزود: در سال جدید با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها و استفاده از پتانسیل دانشجویان باید بتوانیم برنامه ها را با کیفیت شایسته ای برگزار کنیم.

در ادامه جلسه مدیران حوزه های فرهنگی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات وبرنامه های خود در سال جدید پرداختند.