راه اندازی پویش "نان و پنیر همدلی" در استان مرکزی

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۲۸۱۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی پویش نان و پنیر همدلی راه اندازی می شود.
راه اندازی پویش "نان و پنیر همدلی" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: همزمان با ایام سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) پویش نان و پنیر همدلی در استان اجرا می شود.

وی اظهارکرد: کانون مهر باران با هدف محرومیت‌زدایی از جامعه و ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جهاددانشگاهی در حال فعالیت می باشد و با ایجاد همبستگی‌ های اجتماعی با اولویت جامعه دانشگاهی به محرومین جامعه یاری می رساند.

دارابی افزود: علاقه مندان برای هماهنگی در مشارکت و کمک به محرومین در ماه مبارک رمضان می توانند با صالحی دبیر کانون مهرباران جهاددانشگاهی به شماره ۰۹۹۲۶۹۹۷۳۱۳ تماس حاصل نمایند.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: دوستداران این امر خیر می توانند جهت توزیع مستقیم اقلام خود به دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی واقع در میدان شریعتی؛ دانشگاه اراک جنب پارک امیرکبیر مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی جامعه کانون