ارایه بیش از ۱۵۰۰ گواهینامه آموزشی توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال۱۴۰۰

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۴ کد : ۴۲۸۲۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از ارایه بیش از ۱۵۰۰گواهینامه آموزشی توسط این معاونت به فراگیران استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: دوره های آموزشی متنوعی به همت این معاونت در سال 1400 ویژه فراگیران استانی برگزار شد.

وی افزود: دوره های آموزشی کوتاه مدت عمومی، تخصصی و تخصصی پیشرفته در رشته های فنی مهندسی، کامپیوتر، علوم پزشکی، فرهنگ و هنر، زبان های خارجی، علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی در سال گذشته به همت این معاونت برگزار شد.

صالحی ادامه داد: در همین راستا بیش از 1500 گواهینامه معتبر در سال 1400 از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان به فراگیران ارایه شد.