همکاری مشترک سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانه جوان اراک

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۴ کد : ۴۳۰۹۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در دیدار مدیران سازمان دانشجویی جهاددانشگاهی و خانه جوان اراک بر لزوم همکاری مشترک تاکید شد.
همکاری مشترک سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانه جوان اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در دیدار با سجاد عباسی مدیر خانه جوان اراک به شرح فعالیت ها و اقدامات سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی پرداخت و گفت: سازمان دانشجویان زیر نظر معاونت فرهنگی در زمینه های مختلف فرهنگی،آموزشی،قرآنی، گردشگری، مهرباران، اشتغالزایی و مطالعات فرهنگی در حال فعالیت می باشد.

وی تصریح کرد: به منظور بهره مندی بیشتر دانشجویان استان آماده همکاری با خانه جوان اراک جهت اجرای برنامه ها و فعالیت ها می باشیم.

سجاد عباسی مدیر خانه جوان اراک نیز در ادامه ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، افزود: خانه جوان اراک نیز اکثر فعالیت ها و اقداماتش در راستای علاقه مندی جوانان به ویژه بحث اشتغال و ازدواج جوانان است.

وی اظهارامیداوری کرد بتوانیم با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی زمینه ای را فراهم آوریم تا تعداد بیشتری از جوانان و دانشجویان از برنامه ها بهره مند شوند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان خانه جوان اراک