آغاز ثبت نام دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۲ کد : ۴۳۳۲۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از ثبت نام دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان خبر داد.
آغاز ثبت نام دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را فراهم آوردن زمینه مناسب جهت افزایش سطح سلامت در جامعه و افزایش سطح دانش و مهارت افراد در خصوص فوریت های پزشکی اعلام کرد.

صالحی در ادامه سرفصل های دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی را شامل تعریف کمک های اولیه، وظایف امدادگر  مشتمل بر روش های اولیه نجات زندگی با احیای قلبی، بانداژ و آتل بندی، سوختگی ها، مسمومیت ها، آسیب های ناشی از عوامل محیطی و سوانح بزرگ و انتقال مصدوم و ... عنوان کرد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی کمک اولیه پزشکی