نشست تخصصی" نیازسنجی رشته های مهارتی" در استان مرکزی برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۴۳۴۵۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست تخصصی" نیازسنجی رشته های مهارتی" به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه انجمن علمی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد.
نشست تخصصی" نیازسنجی رشته های مهارتی" در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نگین براتی مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در این نشست تخصصی به ارائه گزارشی از عملکرد آماری کارجویان ثبت نام شده در کاریابی های غیر دولتی داخلی و مراکز خدمات اشتغال دولتی استان در سال گذشته پرداخت.

وی تعداد کاریابی های غیردولتی داخلی در استان مرکزی را شامل 15 دفتر  عنوان کرد و افزود: این دفاتر در شهرهای اراک، ساوه، زرندیه، شازند، محلات، آشتیان، دلیجان و خمین در حال فعالیت هستند.

براتی اضافه کرد: در حال حاضر یک کاریابی غیردولتی بین المللی در استان مرکزی و در شهرستان اراک جهت اعزام نیرو به خارج از کشور  فعال می باشد.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان های تفرش، کمیجان، فراهان، خنداب فاقد دفتر کاریابی غیر دولتی می باشند و امور مربوط به ثبت نام کارجویان و معرفی به کار متقاضیان کار توسط بنگاه های اقتصادی منطقه انجام می شود.

براتی  در ادامه با  تحلیل ثبت نام شدگان جویای کار، تصریح کرد: در سال گذشته تعداد 8664 نفر کارجو در کاریابی های غیر دولتی و مراکز خدمات اشتغال دولتی استان مرکزی ثبت نام کرده اند که از این تعداد 6637 نفر معادل 76.6 درصد مردان و 2027 نفر معادل 23.4 درصد زنان بوده اند.

وی توضیح داد: همچنین از نظر وضعیت سواد جویندگان کار، بیشترین ثبت نام شدگان در مراکز با تعداد 2933 نفر مربوط به مقطع دیپلم و سپس 2629 نفر با مقطع لیسانس می باشد.

براتی با اشاره به اینکه از تعداد 8664 نفر ثبت نام شده طبق خوداظهاری آنها، تعداد 7243 نفر معادل  83.6 درصد فاقد مهارت  و تعداد 1421 نفر معادل 16.4درصد دارای مهارت می باشند، افزود: از لحاظ وضعیت سن جویندگان کار ثبت نام شده تعداد 4764 نفر معادل 55درصد در رده سنی 25 الی 34 بوده اند.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: طبق گزارش اخذ شده از مراکز کاریابی استان بیشترین عناوین فرصت شغلی توسط کارفرمایان استان در رشته های جوشکار تخصصی آرگون، تراشکار ماهر، حسابدار ماهر، مهندسی صنایع، مونتاژکار، مهندسی مکانیک ساخت و تولید، راننده جرثقیل هوایی، بیل مکانیکی، مهندسی برق، مکانیک 1 پالایشگاهی، تاسیسات تهویه پالایشگاهی، خیاط خانم، مهندسی شیمی، قالب بند،بافنده،کارگر سنگبری، کارگر گلخانه، نصاب ایزوگام و کارگر خط تولید می باشد.

کلید واژه ها: استان مرکزی کاریابی دولتی