فراخوان دعوت به همکاری در مرکز افکارسنجی دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۴۳۸۸۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی استان مرکزی جهت تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز، از دانشجویان و متخصصان این حوزه دعوت به همکاری می‌ نماید.
فراخوان دعوت به همکاری در مرکز افکارسنجی دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی استان جهت تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز، از دانشجویان و متخصصان این حوزه در شهرهای استان بصورت پروژه ای دعوت به همکاری می‌ نماید.

وی اظهارکرد: نیروهای مورد نیاز شامل دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی علاقه مند به پرسشگری، متخصصان آمار، متخصصان نرم افزارهای متخصصان نرم افزارهای آماریspss،Lisrel وAMOS، متخصصان و برنامه نویسان پرسشنامه های الکترونیک EPOLL و اساتید علاقه مند جهت برگزاری کارگاه های آموزشی با همکاری ایسپا می باشد.

به گفته وی؛ علاقه مندان جهت همکاری با مرکز افکارسنجی(ایسپا) جهاددانشگاهی استان می توانند رزومه یا درخواست خود را به شماره واتساپ 09398986233 ارسال نمایند.

کلید واژه ها: متخصصان جهاددانشگاهی استان مرکزی همکاری