حضور بیش از ۲۷۸۰ شرکت کننده در آزمون استخدامی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۳۹۳۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از شرکت بیش از ۲۷۸۰ نفر شرکت کننده استانی در آزمون های استخدامی این نهاد خبر داد.
حضور بیش از ۲۷۸۰ شرکت کننده در آزمون استخدامی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام خبر، تصریح کرد: آزمون استخدامی دستگاه های مختلف اداری استان در سال گذشته به همت این معاونت برگزار شد.

وی اظهارکرد: در همین راستا سایت آزمون استخدامی جهاد دانشگاهی به نشانی اینترنتی www.hrtc.ir در راستای ارائه خدمات غیرحضوری برای ثبت نام در آزمون های استخدامی راه اندازی شده است.

صالحی با اشاره به اینکه در مجموع 5 آزمون به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال گذشته برگزار شد، افزود: آزمون های فوق شامل آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی 74نفر، آزمون صنایع شیر ایران 57 نفر، آزمون داوری و میانجیگری 650 نفر، آزمون استخدامی بنیاد مسکن 200 نفر و آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه 1800 نفر برگزار شد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع حدود2781 نفر در این پنج آزمون استخدامی شرکت کردند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی استان مرکزی