از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

برگزیدگان مسابقه سراسری "قرآن مسیر هدایت۳" معرفی شدند

۰۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۴۳۹۸۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه سراسری قرآن مسیر هدایت ۳ از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی معرفی شدند.
برگزیدگان مسابقه سراسری "قرآن مسیر هدایت۳" معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، گفت: مسابقه قرآن مسیر هدایت 3، به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برای سومین سال متوالی در ماه مبارک رمضان در سطح کشور برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این مسابقه قرآنی که در روزهای ماه مبارک رمضان 30 سوال از 30 جز مصحف شریف طرح گردید، با استقبال بی نظیر دانشجویان در سطح کشور همراه بود.

غلامی ادامه داد: در این مسابقه قرآنی دانشجویانی از دانشگاه های ارشاد تهران، علمی کابردی اراک، پردیس شهیدمطهری خوی، الزهرا تهران، شریعتی تهران، علوم پزشکی کرمان، یزد، اراک، لرستان، خلیج فارس بوشهر، باهنر کرمان، پیام نور نجف آباد اصفهان، علوم پزشکی تهران، هرند، بوعلی سینا همدان، رفسنجان، آزاد اراک، علوم پزشکی البرز، شهیدباهنر شیراز، پیام نور لواسان، کرمانشاه، آزاد خوراسگان اصفهان، علم و صنعت تهران، آزاد شهر، خواجه نصیر کرمان، پردیس نسیبه تهران شرکت کردند.

به گفته وی؛ پس از بررسی پاسخ های ارسالی توسط مدیر اجرایی سازمان دانشجویان، مهدیه عباس پور از دانشگاه علوم پزشکی کرمان، فاطمه غفار دوست از دانشگاه لرستان و فاطمه علی بابایی از دانشگاه ارشاد تهران به قید قرعه به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه مسابقه